Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Hjemrejse

15. sep 2011.

Vågnede op til afrejsedagen med rigtig flot og dejligt vejr. De sidste ting blev pakket sammen, og campingvognen hægtet på krogen.

Der blev taget afsked rundt omkring, og kl. 10:00 var der kun ganske få campister tilbage.

 

 

Kurs mod polen

Kursen blev sat mod Polen. Efter ca. 45 minutter passeret vi grænsen til Polen og et kvarter senere holdt vi ind på en parkeringsplads ved en Aldi butik, for en kort pause.

 

 

Smalle veje


Da det var små veje vi havde fulgt på vejen til Polen, havde der praktisk talt ikke været nogle steder, hvor der havde været plads til at holde ind, når man kommer med et 12 meter langt vogntog.

 

 

Motorvel E40


Efter yderlig en halv time nåede vi motorvejen E40 og kørte ind på det vestgående spor. Vejbanen er cementvej og var meget fin at køre på. Efter små 45 km holdes til højre af E36. Det er det østgående spor, der har været omtalt  en del på campingpladsen.

Det vestgående spor er helt fin helt til den Tyske grænse. Oplevelsesmæssig er der ikke meget at sige om strækningen, den er ret kedelig, og der er meget langt imellem noget der ligner rastepladser. Ca. 50 km inde i Tyskland holder vi ind på en flot og næsten ny rasteplads. Det bliver kun til en kort pause, da der kun er ca. 20km til den campingplads vi vil overnatte på.

 

 

Overnatning

Kl. er næsten 16:00 da vi kommer til Spreewald-Natur Camping Am See, og får en plads tæt på søen, hvor vi rigtig kan slappe af og nyde eftermiddagens sidste sol og varme. Da vi er ved at være tæt på efteråret, er det blevet mørkt kl. 20:00.

Vi bruger yderlig 2 overnatninger i Tyskland, i Neustadt og Flensborg inden vi er hjemme.

Regner man lidt på omkostningerne henholdsvis Gedser – Rostok og over Flensborg – Storebælt overraskede det at omkostningerne Gedser – Rostok ruten er ca. 300,00 Kr. dyre end ruten over Storebælt, selv om denne er ca, 200 km længere. Næste gang vi skal i den retning og tiden ikke betyder så meget, bliver det nok ikke med Scanline.

 

 

SLUT PÅ 2. KREDS TJEKKIET EFTERÅRSTUR TIL ØST BHØMEN