Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Ankomst Skærbæk Familiecamping 

Vi ankommer til Skærbæk Familie Camping torsdag den 20. sep. efter nogle dage på DCU Kollund camping, for at deltage i Sort Sol træf. Der er allerede ankommet 20 – 25 enheder, men ingen panik der er stadigvæk rigtig god plads på campingpladsens nye areal.
 

Regn og regn 

Vi finder en fin plads og sætter vores telt op, da vejrudsigten byder på regn og regn, fremfor markisen som vi ellers bruger store dele af sersongen. Midt på eftermiddagen begynder det at regne, og som timerne går, tager det mere og mere til.

For at få gang i vores Coop gril må solparasollen frem, så det lykkes at få noget godt at spise.

 
 

Endnu mere regn 

Fredag morgen regnede det meget, og det fortsatte til hen på aftenen hvor det klarede lidt op. I alt skulle der være kommet over 80 mm i Skærbæk.
Regnen gav da også campingpladsen problemer. Kørevejen ind på pladsen blev så blød at flere kørte fast. De blev dog hurtigt hjulpet af campingchefens lille traktor og der blev anvist alternative muligheder så campinggæsterne kunne undgå pløresøen ved indkørselen til campingområdet.  Over middag opgav campingchefen at få flere ind på området, og fandt alternative pladser inde på det gamle område.

Dette er nok en af de værste regnvejrs dage vi har oplevet i mange år på camping.

Ankomst Galleri 1

 

Kaffemøde i festteltet 

Fredag aften, det er næsten holdt op med at regne, holdes ”kaffe møde” i  campingpladsens  store festtelt. 2. kreds ledelse af Sort Sol Træffet giver en orientering om programmet for træffet.

Der snakkes en del om alt det vand der er kommet,  og campingchefen lover os godt vejr i morgen til vores udflugter.

Ankomst Galleri 2

 

Lørdag morgen standerhejsning

Vågnede op til fint solskin lørdag morgen.

Inden turen ind til Ribe skulle vi lige have standerhejsning.  Og i forhold til i går, så var humøret steget adskillige grader.

 
Morgensang