Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

CD'en 2000

NordkappMaterialet der kan ses her er som den originale CD. Kun ugyldige e-mail henvisninger er fjernet. Layout er lavet i 800 X 600, men ses bedst på disse sider men minimum 1024 X 768 opløsning.

Ideen til denne CD-rom opstod undervejs på turen. Undertegnet havde undervejs taget en del billeder med digitalt kamera, og snakket med forskellige deltager om hvordan de kunne anvendes i forhold til almindelig fotos. Omtalen af muligheden for at lægge billederne ned på en CD-rom vakte en del interesse.


På vejen mod Nordkapp, blev der snakket en del frem og tilbage om projektet med at lave en CD, når camping vogne var stille op for natten på campingpladserne.

En deltager havde spurgt sig lidt for, og mente at mindst 35 deltager ville være interesseret, hvis projektet blev til noget.


Efter selve Nordkapp kom der forslag fra en gruppe deltager, om der var mulighed for at få et billede af de enkle deltager på turen med på en CD.

Forslaget blev forelagt turlederen,Tommy Hansen, der på det efterfølgende aftenmøde orienterede deltagerne om projektet og kundgør at DCU købte CD'en og udleveret den til alle deltager på opsamlings mødet i Odense.


Alle sagde ja til at komme med på CD'en og resultatet kan ses ved at klikke på linket ude til venstre.


OBS. Turen til og omkring Trollhættan er ikke med på de udleveret CD'er. Denne del var et stop på hjemturen, hvor vi sammen med en anden deltager fra turen, valgte at bruge et par dage til afslapning, efter den hæsblæsende tur ned igennem Norge.