SiteLock

OZWEB

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Zaostro Camp Viter

søndag den 15. juni 2014

Søndag nat oplever vi et meget kraftigt regn og tordenvejer, og vi må op et par gange. Den sidste gang som er omkring kl 06:00 da svømmer det hele ude for campingvognen. omkring kl 08:00 står vi op, og det meste vand er væk, men tilbage noget fint mudder over det hele, som er svært at undgå. På bilens hjul kunne man se at vandet havde stået 24 cm op, så godt vi ikke lå i telt.

Vi havde besluttet at køre ca. 100 Km nord på til en lille campingplads der tog campinkchecks. Byen ligger i en lille dal der går ind i mellem nogle ret massive fjeldtoppe.

Omkring kl 16:00 kommer vi til pladsen og en unge pige viser os til rette, men hun har lidt problemer med at finde en plads vi kan være på, på grund af de mange træer, som selvfølgelig er der for at give skygge, når solen står højes på himlen.

Lige uden for indgangen til højre lå der et overdækket spisested hvor gæsterne næsten sat helt ud i Adriaterhavet.

Til venstre er der ud over den smalle vej hvor to biler kun med nød og næppe kan passer hinanden. Langs med vejen stå en række træer der ser ud som om de er ved at vælte om på den mindre end 3 meter brede strandkant. Ser man på stranden ser det ud til at de marmoragtige skærver er kunstig tilføjet for at få noget der bare ligner strand. Ellers en rigtig hyggelig plads der var terrasse anlagt, så også dem der lå bagerst kunne se glimt af havet.