SiteLock

OZWEB

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Udrejse Danmark - Tjekkiet.

Torsdag den 15. maj 2014.

Kursen sættes mod camping Mitte lige syd for den dansk - tyske grænse. Vi skal lige have fyldt vores depoter fyldt lidt op inden vi forsætter sydpå. Da vi har vores schæferhund med, køber vi også hundemad som der et godt tilbud på.

Fredag den 16. maj 2014.

Da vi køre fra Mitte camping får vi besked på at hvis vi skal sydover, skal vi dreje fra ved Neumünster og køre mod motorvej A 21 og tage den, da der af A7 til Hamburg har været op til 6 timers kø de seneste dage. Da vi når Neumünster har vi allerede kørt i kø i godt to timer, hvor vi kun er kommet 6 - 7 Km. 

GPS er sat til at vi skal følge rute 205, men undervejs driller den og vi havner på rute 430 som vi så vælger at følge til A 21. Efter et stykke på motorvej A 21 vil GPS'en have at vi drejer fra, men denne gang får den dog ikke lov til at bestemme. På den første rasteplads vi kommer til, forsøger jeg at indsætte de koordinater vi kørte efter, men den meddeler at bruger hukommelsen er fuld. Jeg får slettet nogle bruger POI filer, som er lagt ind. Vi fortsætter sydpå og problemet se ud til at være løst.

Da vi passer motorvej A 24 Hamburg - Berlin har vi yderlig kørt i kø nogle gange og klokken er blevet over 18:00.   Vi vælger at sætte kurs mod Campingplatz Lanzer See hvor vi ankommer omkring kl. 19:00, hvor vi får en fin plads ned til en kanal.

Selvom vi har kørt i mere end 8 timer er vi kun nået omkring halvvejen af den strækning vi ellers havde regnet med. Ca. 176 Km.

 

Lørdag den 17. maj 2014.

Solen skinner dejligt og vi er lidt længe om at komme ud af starthullerne. Vores mål var at nå til Liepzig.

Trafikken var helt anderledes og der var ingen kødanelser undervejs. Omkring kl 17:30 holde vi ind på en rasteplads på motorvej A 14 tæt på Magdeburg. Umiddelbart er der mindst 2 timers køretur til Liepzig og vælger at finde den nærmeste campingplads Camping Plötzky.

Det er en gammel campingplads, hvor man ikke går så meget op i at slå græs, og hovedparten af de campingvogne og telte man ser her er overdækket med fast tag.

 

Søndag den 18. maj 2014.

Vi står op til regnvejr og det har regnet det meste af natten. Vi fortsætter af A 14 mod Leipzig og Dressen. Midt på eftermiddagen vurder jeg at vi kan når Prag i Tjekkiet ca. kl 18:00. Jeg kodede koordinaterne ind i GPS’en for en plads der modtager Camping Check i den østlig ende af Prag.

Vi fortsætter og lander på Camping Praha Klánovice ca. 18:15 så receptionen er lukket og vi må selv finde en plads. Vi får os indrettet og har nået vores første delmål på turen.