SiteLock

OZWEB

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Camp Viter - Stobreč Split

tirsdag den 17. juni 2014

Allerede kort efter vi var kørt fra Camp Viter fik vi problemer med bilen. Pludselig begyndte den at tage omdrejninger, og selv efter nedgearing  kunne vi med nød og næppe slæbe os over flere stigninger på vejen. Der var bred enighed om at vi skulle prøve at nå til Split hvor vi havde overnattet en nat på vejen til Dubrovnik. Vi nåede campingpladsen, men bilens kobling lugtede fælt.

Mindre end en time efter anmeldelsen til SOS blev bilen afhentet af et værksted. Næste formiddag får vi besked på at der vil gå ca.10 dage, da reservedele ikke var tilgængelig i Kroatien og der samtidigt var to lokale helligdage hvor værkstedet var lukket.

SOS tilbyder en lejebil, som kan hentes ude i lufthavnen. Vi må godt tage vores hund med i den, men det gør vi ikke, da vi ikke kan spænde ham ordentlig fast under kørslen. I ventetiden tager vi på udflugt i split både med lokal bus og lejebilen. Vi kommer også på en tur i den nordlige del af Split området, men vi er lidt handikappet af at vi ikke kan have vores hund med.

Om formiddagen den 27. juni melder SOS vores bil klar til afhentning. Vi får afviklet lejebilen og får vores egen udleveret mod behørig betaling af værkstedsregningen.