SiteLock

OZWEB

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Stobreč - Solitudo Dubrovnik

mandag den 9.juni 2014

Vi køre fra Split midt på formiddagen mod Dubrovnik. GPS'en mener at vi kan klare turen på små 4 timer, men vores erfaring er efterhånden at vi sandsynligvis kun kan holde 40 - 45 km/t i gennemsnit, så med pauser undervejs regnes med lidt mere end 7 timer.

Vi lægger ud med en hel række flotte panoramaer på kystven, men som tidligere beskrevet, så er der ikke mange steder vi kan holde ind og nyde udsigterne, På et tidspunkt kommer vi forbi et område der ligner en kæmpe køkkenhave. Nær toppen af en ret stejl stigning kommer der en vej bod der ser ret ny ud. Der er noget frisk frugt, men den overvejende del ser ud til at være syltede grønsager og olie til madlavning.

Efter ca. 6 timer nærmere vi os Dubrovnik. Da vi er kommet over broen bliver trafikken lidt kaotisk, men via GPS'ens anvisninger, kom vi rundt om lystbådshaven, hvor gaderne var ensrettet, hvilket hjælper meget, og inden for ti minutter er vi faktisk på campingpladsen. Vi får anvist en plads på et højtliggende område med en fantastisk udsigt over indsejlingen til byen og dermed en smuk solnedgang som bonus.