SiteLock

OZWEB

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

lørdag deb 28. juni 2014

På grund af nedbruddet på bilen havde vi nu været i Split i 11 dage, og var derfor lidt bagefter tidsplanen. Sommersæsongen startede de fleste steder omkring uge 26 -27, hvilket betød at overnatningspriserne  ville stige 100 - 200 %, nogle steder endda mere. I Split hvor vi er nu, stiger overnatnings prisen med 233 %, når vi ikke længere kan bruge campingchecks.

Vi vedtog for få dage siden at vi ville tage til nationalparken Krka nord øst for Sibenik. Turen er på knap 100 Km og skulle klare turen på to til tre timer Vi vælger en lille campingplads, Camp Marina der ligger tæt på parken, og hver vi endnu kan bruge campingchecks.

Det viser sig at pladsen har en minibus, som de bruger til at anger en tur rundt i nationalparken inklusiv frokost. Vi køber en tur til i morgen, så må vi se hvad der venter os. 

Sidst på dagen køre vi ned til byen Skradin for vi mangler lidt brød, men det er meget småt med det, men til sidst får vi et halvt brød. Undervejs ser vi en meget stor parkeringsplads, men finder først senere ud af at det var her vi skulle holde hvis vi kom i egen bil. Herfra skulle man så sejle en 30 til 40 minutter for at komme ned til vandfaldene. Der hvor vi kom ind med minibussen var parkeringen forbeholdt turistbusserne.

Der var også parkering ved hovedindgange, men der kørte kun busser i juli og august og der er ca. 3,5 Km af vejen eller godt 1 Km af en delvis træbelagt sti i vanskeligt terræn til vandfaldet.