SiteLock

OZWEB

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Ostrovacice - Bratislava

 fredag 23. maj 2014.

Vi overvejede at køre direkte til Budapest i Ungarn, Men med tanke på tilstanden af motorvejen og vejarbejdet vi var blevet budt på, samt det varme vejr, var det nok bedst at køre til Bratislava i Slovakiet. Her har vi været tidligere og havde ikke andre planer end at overnatte her. 

Som ventede var resten af motorvejen til Slovakiet i en elendig forfatning og på meget lange strækninger var man i gang med at høvle den gamle asfaltbelægning af. Det gave ikke væsentlige problemer med kø eller stop, men gennemsnitsfarten blev ikke ret høj.

Kort før grænsen måtte vi købe en vignette både til bil og campingvogn, lidt dyrt syntes jeg, de forlangte 29 €, eller lige omkring 217,00 Dkr.

Fra grænsen og til Bratislava var der meget fin og jævn motorvej. indtil vi drejer fra mod campingpladsen. Trafikken er meget intens, og adskillige biler skiftede baner som vi ikke var der.

Campingpladsen viser sig at leve op til gammel øst stil. Der er portvagt, og porten bliver omhyggelig lukket bag os. Området vi får anvist er fint nok, men toilet og bad lever bestemt ikke op til den standart vi ellers oplever på camping, selvom de faciliteter vi får adgang til via en nøgle, kun er til turister. Der er dog problemer med det varme vand, og ingen lys på herre toiletterne. Toiletterne til hytterne ser ud til at stamme fra øst tiden, ikke specielt appetitlige.  

Campingpladsen viser sig at være en lille del af et meget stort fritidsområde med vandsport og badning i søen. Det hele var spærret effektiv af hvor der kun var adgang via betalings båse. 

Området vi får anvist er et park lignende område hvor der kun er strøm langs en sti. Vi går en aftentur på området, der er kun en 5 - 6 enheder hvor vi er. Også nogle hytter er besat af unge mennesker. Der er adskillige restrauanter men de er alle lukket, med undtagelse af en meget lille, der holder til i den bygning hvor vi fik anvist bad og toilet.