SiteLock

OZWEB

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Budapest - Balaton søen

onsdag den 28. maj 2014.

I aftes havde vi snakket om at blive et par dage mere i Budapest, men blev enige om at forsætte til Balaton søen, da det ikke var holdbart at vores hund skulle være så meget alene, som de sidste par dage. Så havde vil lidt til gode, hvis vi kom forbi en anden gang.

Resultatet blev at vi kørte fra Budapest camping lige omkring 12:00. Vi fulgte M1 – M7 mod Balatonsøen. Trafikken ud af byen var ret moderart, og vi kom fint ud til motorvejen, og i forhold til de motorveje vi tidligere har kørt på, var der meget lidt trafik.

Sidst på eftermiddagen kørte vi ind på en campingplads ca. midt for den sydlige side af Balaton søen. Vadvirág Camping viser sig at være en ret stor plads, hovedsagelig bestående af Bunker Lows til udlejning. Det er tydeligvis ikke sæson her endnu, for der er meget få gæster her.


Vi betaler 14 € for en overnatning, primært for at opleve lidt af søen. Ud far det vi havde hørt om badning med mere, havde jeg forventede at der var en form for strandbred langs campingpladsen. Det var der dog ikke, langs hele pladsen var der et ca. en meter høj dige af store sten. Bagved diget et helt plant areal i ca. 20 meters bredde, adskil fra campingpladsen med en dyb afvandingsgrøft. Dette areal måtte så være stranden.     

Det lykkes også Cæsar at smutte en tur i vandet. Og det så ud til at han nød det. Vi syntes dog at det var en anelse koldt, da temperaturen kun var omkring 18 grader kl 19:00. Vi kikkede på hvilke seværdigheder der var, og alle tilsyneladende på den anden side af søen.